• წვენის შლანგი IMF
წვენის შლანგი იდეალური საშუალებაა ხილის წვენის (მაგ. ახლადგამოპრესილი ხილის წვენის) შენახვისუნარიანობის ასამაღლებლად.
- სწრაფი მოკლევადიანი შეთბობა ხელს უწყობს ვიტამინებისა და არომატის შენარჩუნებას;
- გააჩნია დიდი გასათბობი ფართობი;
- არის ადვილად გასასუფთავებელი, ფართო დიამეტრით;

მოხმარების წესები:
წვენის შლანგი თავსდება წყალში, რომელიც ცხელდება (საუკეთესო ვარიანტია 50 ლ. უჟანგავი ლითონის ქვაბი ან მურაბის ქვაბი.).
წვენი მიედინება შლანგში და ხდება მისი სასურველ ტემპერატურაზე (70-80°C ) გაცხელება.
გაზის კამფორა 3 ან 4 ფეხით.
გამოყენება:
- გამავალი პასტერიზატორი მცირე წარმადობით;
- წვენის შლანგი;
- დესტილატორი მცირე წარმადობით;